Stalosan dokumentation

Utallige analyser fra et af Danmarks mest velrespekterede laboratorier ”Steins Laboratorium”, nu en del af Eurofins, har vist en højsignifikant antimikrobiel effekt af Stalosan F. Det gælder både bakterier, svampe, vira og parasitter, hvor en total hæmning indtræder inden for en kortere periode.

Ud over de mange analyser har forskellige forskergrupper undersøgt effekten af Stalosan F.

Endelig er der gennemført en lang række praktiske forsøg, hvor Stalosan F testes under reelle forhold, som det ses i stalde. I alle tilfælde blev der påvist en signifikant reduktion af almindelige sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

Da Stalosan F er et tørdesinfektionsmiddel, har det altid været svært at teste i laboratoriet, eftersom disse tests foregår i en opløsning. Både ”Steins Laboratorium” og ”Dr. Norman Miner” har udviklet reelle og brugbare testprotokoller til Stalosan F, og disse er alle tydelige i deres resultater: Stalosan F har en signifikant primær antimikrobiel effekt, som ikke er forårsaget af vandbindingen alene. Dette er især tydeligt i Steins Laboratoriums analyser, hvor forholdene ikke lader Stalosan F tørre det bakterielle miljø ud. På trods af dette ses stadig en total antibakteriel effekt.